3-9 Kasım Organ ve Doku Bağış Haftası
08 Kasım 2023

3-9 Kasım Organ ve Doku Bağış Haftası

Hastanemizde ‘’3-9 Kasım Organ ve Doku Bağış Haftası’’ Farkındalık Etkinlikleri Gerçekleştirildi!

Organ bağışı, gönüllülük esasına bağlı olan ve nakil bekleyen kişilere umut veren bir tedavi yöntemidir.

Hastanemizde "3-9 Kasım Organ ve Doku Bağış Haftası" Etkinlikleri kapsamında stant açılmış olup; çalışma arkadaşlarımıza ve vatandaşlarımıza doku ve organ bağışı hakkında bilgilendirmelerde bulunulmuş, broşürler dağıtılmış ve gönüllü olan vatandaşlarımızın bağış işlemleri yapılarak farkındalık sağlamaya çalışılmıştır.

Giresun İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Hamit Öztürk’ün teşrifleri, hastanemiz yöneticilerinin ve çalışma arkadaşlarımızın katılımı ile; Hastanemiz Doku ve Organ Nakli Birimi Hemşiresi Çiğdem Köse ve Yoğun Bakım Uzmanımız Dr. Alper Bayar tarafından geniş katılımlı bir eğitim gerçekleştirilerek doku ve organ naklinin önemi anlatılmıştır.

Eğitim sonrası kendisi de sağlık çalışanı olan ve yakın zamanda kalp nakli olmuş Yunus Emre Dilmen arkadaşımızın nakil sürecinde yaşadıklarını ve duygularını anlatması için kendisine söz verilmiştir.

"3-9 Kasım Organ ve Doku Bağış Haftası" kapsamında yapılan farkındalık çalışmalarına katkı sağlayan çalışma arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi ailesi olarak teşekkür eder, organ bağışı bekleyen tüm hastalarımıza acil şifalar dileriz.

• IMG_6202.jpg
  • IMG_6168.jpg