16 Ocak 2024

Basınç ülseri yoğun bakım ve palyatif bakım merkezlerinde sık karşılaşılan bir sorundur. Tedavi süreci uzun, zor ve büyük ölçüde maliyetlidir. Hasta, hasta yakını ve hekim için aşılması gereken bir sorun olan basınç ülseri tedavisinde yara bakımı önemlidir. Basınç ülserleri tüm dünyada sağlık bakım kurumlarında önemli bir problem olarak belirtilmektedir. Çünkü basınç ülserleri, hastanın yaşam kalitesini etkilemekte ve sağlık bakım maliyetini arttırmaktadır.  Basınç Ülseri konusunda; Giresun Üniversitesi Hemşirelik bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Hafize ÖZDEMİR ALKANAT 11 Ocak 2024 tarihinde hizmetiçi eğitim programı kapsamında hastanemiz palyatif ve yoğun bakım hemşirelerine yönelik basınç ülserleri eğitimi vermiştir.
Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi olarak;  Giresun Üniversitemize ve değerli hocamıza düzenlemiş oldukları eğitim ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

• Hastanemizde Palyatif ve Yoğun Bakım Hemşirelerine Yönelik ''Basınç Ülserleri'' Eğitimi Verildi!