Giresun İl Müftüsü Ramazan Topcan Hastanemizi ziyaret Etti!
17 Nisan 2023

Giresun İl Müftüsü Ramazan Topcan Hastanemizi ziyaret Etti!

Giresun İl Müftümüz Ramazan Topcan ve beraberindeki heyet başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ekiz’ i makamında ziyaret etti. Başhekimimiz nezdinde tüm sağlık ailemizin mübarek Ramazan ayını ve Kadir Gecesini tebrik ettiler.

Giresun İl Müftümüz Ramazan Topcan ve beraberindeki heyet daha sonra, hastanemiz İdari ve Mali İşler Müdürü Önder Yümsel ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Gülay Özdemir ile birlikte içinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayı ve Kadir Gecesi münasebetiyle hastanemiz Palyatif servisinde yatmakta olan hastalarımızı ziyaret edip geçmiş osun dileklerinde bulundular ve Kadir Gecelerini tebrik ettiler.

İl Müftümüz Ramazan Topcan’ a nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi ailesi olarak bizlerde; tüm sağlık ailemizin, hastalarımızın ve hasta yakınlarımızın mübarek Ramazan ayını ve Kadir Gecesini tebrik ederiz.

• Manşet.jpg