İl Sağlık Müdürümüzden Hastanemize Ziyaret!
19 Nisan 2023

İl Sağlık Müdürümüzden Hastanemize Ziyaret!

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Muhammet Bulut ve Destek Hizmetleri Başkanı Mehmet Şahin hastanemizi ziyaret etti.

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Muhammet Bulut; Destek Hizmetleri Başkanımız Mehmet Şahin, Başhekim vekilimiz Dr. Şevket Gürsoy, İdari ve Mali İşler Müdürümüz Önder Yümsel ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Fatma Yüksel ile birlikte hastanemiz birimlerini ve servislerini ziyaret ettiler. Tedavi gören hastalarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulundular, çalışma arkadaşlarımıza kolaylıklar dilediler ayrıca yaklaşmakta olan Ramazan bayramlarını tebrik ettiler. Hastanemizde yapılan çalışmaları yerinde inceleyip, yapılması planlanan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundular.

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Muhammet Bulut ve Destek Hizmetleri Başkanı Mehmet Şahin’ e nazik ziyaretleri için, Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi ailesi olarak teşekkür ederiz.

• Manşet.jpg