Palyatif Bakım Servisi Hastalarımız Ebru Sanatı İle Moral Buldu!
14 Temmuz 2023

Palyatif Bakım Servisi Hastalarımız Ebru Sanatı İle Moral Buldu!

Hastanemizde “Palyatif Bakım” (tedaviden yeterli yanıt alınamayan durumlarda ve yaşam sonu desteğe ihtiyaç duyan hastalarda devreye girmesi gereken tıbbi bir süreç) servisinde tedavi gören hastalarımız ve hasta yakınlarıyla birlikte ebru sanatı etkinliği gerçekleştirildi.

Ebru sanatı etkinliği; Giresun Halk Eğitim Müdürlüğü’nde görevli El Sanatları Öğretmeni Hülya Arda, Palyatif Bakım Servisimiz sorumlu hekimi Aile Hekimi Uzmanı Dr. Ayşenur Kara ve Palyatif Bakım Servisinde görevli kıymetli çalışma arkadaşlarımızın gözetiminde gerçekleştirilmiştir.

Bu etkinlik ile hastalarımıza bir nebze de olsa moral olmak amaçlandı. Hastalarımızın ve hasta yakınlarımızın yüzlerine yansıyan paha biçilemez mutluluğa baktığımızda etikliğin amacına ulaştığı gözlemlendi.

Ebru sanatı etikliğinin gerçekleştirilmesinde emeği olan, Palyatif Bakım Ünitemizde görev yapan kıymetli çalışma arkadaşlarımıza ve Giresun Halk Eğitim Müdürlüğümüze, Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi ailesi olarak teşekkür ederiz.