Palyatif Bakım Servisi Müzik Dinletisi!
31 Temmuz 2023

Palyatif Bakım Servisi Müzik Dinletisi!

Hastanemizde “Palyatif Bakım” (tedaviden yeterli yanıt alınamayan durumlarda ve yaşam sonu desteğe ihtiyaç duyan hastalarda devreye girmesi gereken tıbbi bir süreç) servisinde tedavi gören hastalarımız, yakınları ve çalışanlarımıza moral olması amacıyla müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Müzik dinletisi Giresun Halk Eğitim Merkezi sanatçıları tarafından 27 Temmuz 2023 Perşembe günü hastanemiz Palyatif Bakım Servisimizde gerçekleştirildi.

Müzik dinletisine başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ekiz, hastanemiz yöneticileri ve çalışma arkadaşlarımızda katılım sağladı.

Bu etkinlik ile hastalarımıza bir nebze de olsa moral olmak amaçlandı. Hastalarımızın ve hasta yakınlarımızın yüzlerine yansıyan paha biçilemez mutluluğa baktığımızda etikliğin amacına ulaştığı gözlemlendi.

Palyatif Bakım Ünitemizde görev yapan kıymetli çalışma arkadaşlarımıza, Giresun Halk Eğitim Merkezimizin kıymetli sanatçılarına ve emeği geçen herkese Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi ailesi olarak teşekkür ederiz.