İl Sağlık Müdürümüzden Hastanemize Ziyaret!
20 Eylül 2023

İl Sağlık Müdürümüzden Hastanemize Ziyaret!

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Muhammet Bulut, Destek Hizmetleri Başkanı Mehmet Şahin, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ünal Özek ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tuncer Öztürk hastanemizi ziyaret etti.

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Muhammet Bulut, Destek Hizmetleri Başkanımız Mehmet Şahin, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ünal Özek ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tuncer Öztürk, Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ekiz ve hastanemiz yöneticileri ile birlikte hastanemiz birimlerini ve servislerini ziyaret ettiler. Hastanemizde incelemelerde bulunup, tedavi gören hastalarımıza ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundular, çalışma arkadaşlarımıza kolaylıklar dilediler.

İl Sağlık Müdürümüz ve beraberindeki başkanlarımız yakın zamanda hastanemizde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak göreve başlayan Cezmi Öztürk’ü makamın ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinden bulundular.

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Muhammet Bulut, Destek Hizmetleri Başkanı Mehmet Şahin, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ünal Özek ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tuncer Öztürk’ e nazik ziyaretleri için, Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi ailesi olarak teşekkür ederiz.