Hastanemiz Palyatif Bakım Servisinde “Mevlid Kandili” Programı Gerçekleştirildi!
26 Eylül 2023

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav)'in doğduğu geceye Mevlid Gecesi denir. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav)'in dünyaya teşrifi dolayısıyla rebiyülevvel ayının 12'nci günü idrak edilen Mevlid Kandili, İslam dünyasının önemli gün ve geceleri arasında yer alıyor.

Bu yıl 26 Eylül Salı günü idrak edilecek olan Mevlid Kandili 25 Eylül Pazartesi günü hastanemiz Palyatif Bakım Servisinde gerçekleştirilen Mevlid Kandili programı ile yâd edildi.

Palyatif Bakım Servisi sorumlu hekimi, Aile Hekimi Uzmanı Dr. Ayşenur Kara, Palyatif Bakım Servisimizin kıymetli çalışanları ve hastanemizde görevli manevi danışmanımız tarafından organize edilen Mevlid Kandili programında Kur’an-i Kerim tilaveti, Ney dinletisi ve dualar gerçekleştirildi. Mevlid Kandili programımıza Giresun İl Müftüsü Sn. Ramazan Topcan, Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ekiz, hastanemiz yöneticileri, çalışma arkadaşlarımız, hastalarımız ve hasta yakınları da katılım sağladı.

Mevlid Kandili programında Giresun İl Müftüsü Sn. Ramazan Topcan bey tarafından dua gerçekleştirildi. Bu mübarek günde tüm hastalarımıza yüce Allah’tan Şafi adı hürmetine şifa diliyoruz.

Böylesine özel ve bir o kadar da anlamlı bir programın gerçekleştirilmesinde emeği olan kıymetli çalışma arkadaşlarımıza, Şehit İsmail Bay Halk Eğitim Merkezine, katılımları ile bizleri onurlandıran Sn. İl Müftümüz Ramazan bey ve emeği geçen herkese; Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi ailesi olarak teşekkür ederiz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın Mevlid Kandilini tebrik ediyoruz.

• Manşet.JPG
  • IMG_4389.JPG