Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Resertifikasyon Sınavı Başvuru İlanı!
04 Mart 2024

İlerleyen bilimsel ve teknolojik gelişmelere paralel olarak hastaların yaşam süreleri uzamış ve yoğun bakıma olan ihtiyaçlar artmıştır. Yoğun bakım ünitelerinde 24 saat bakım verebilen ve en iyi sonucu almak için yoğun bakım konusunda uzman sağlık çalışanlarının özveriyle çok fazla çaba harcaması gerekmektedir. Yoğun bakım gerektiren hastalara hemşirelik hizmetlerinin başarılı bir şekilde sunulması için son bilimsel bilgiler ışığında yoğun bakım hemşireleri de kendilerini geliştirmelidir.

Bu kapsamda daha önce Sağlık Bakanlığına bağlı sertifikalarını verdiğimiz il dışındaki ve il içindeki hastanelerde çalışmakta olan yoğun bakım hemşirelerine sertifika yenileme sınavını 16.04.2024 Salı günü yapılacaktır.

Yoğun Bakım Hemşireliği Resertifikasyon Sınavı başvuru tarihleri 01.03.2024-10.03.2024 arasında alınacaktır. Başvuru yapmak isteyen katılımcıların; https://khgmsaglikbakimdb.saglik.gov.tr/TR-102471/2024-yili-mart-ayi-resertifikasyon-yenileme-sinavi-basvurulari.html  adresinde bulunan  ‘’Resertifikasyon Başvuru Formunu” doldurarak isil.ibas@saglik.gov.tr mail adresine göndermesi gerekmektedir.

Resertifikasyon (Yenileme) Sınavı Başvurusu İçin Gerekli Belgeler;

Resertifikasyon Başvuru Formu