Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Resertifikasyon Sınavı Gerçekleştirildi.
18 Nisan 2024

İlerleyen bilimsel ve teknolojik gelişmelere paralel olarak hastaların yaşam süreleri uzamış ve yoğun bakıma olan ihtiyaçlar artmıştır. Yoğun bakım ünitelerinde 24 saat bakım verebilen ve en iyi sonucu almak için yoğun bakım konusunda uzman sağlık çalışanlarının özveriyle çok fazla çaba harcaması gerekmektedir. Yoğun bakım gerektiren hastalara hemşirelik hizmetlerinin başarılı bir şekilde sunulması için son bilimsel bilgiler ışığında yoğun bakım hemşireleri de kendilerini geliştirmelidir.

Yoğun Bakım Hemşirelerinin eğitimlerini her zaman destekleyen hastanemiz 2015 Yılında ülkemizde ilk  “Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Yetki Belgesi” alan 7 hastaneden biri olmuştur ve 2015 yılından itibaren Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikası vermektedir.

Bu kapsamda daha önce sertifikalarını verdiğimiz yoğun bakım hemşirelerine sertifika yenileme sınavını 16.04.2024 Salı günü yapmıştır. Sınavda başarı gösteren 11 Yoğun Bakım Hemşiresinin sertifikaları yenilenmiştir.

Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Resertifikasyon Sınavının gerçekleştirilmesinde emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi olarak teşekkür ederiz.