Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Yetkilileri Hastanemizde Değerlendirme Gerçekleştirdi
03 Temmuz 2024

Bakanlığımız Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Etüt, Proje ve Emlak Daire Başkanlığından gelen heyet tarafından 02 Temmuz 2024 Salı günü hastanemizin bakım ve onarım ihtiyaçları, hastane binamızın güçlendirilmesi ve yeni bina yapımı ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirmiştir.

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Muhammet Bulut, Destek Hizmetleri Başkanı Mehmet Şahin ve yönetim ekibimizin katıldığı toplantıda Bakanlık heyetine hastanemizin durumu ile ilgili sunum yapılmıştır. Değerlendirmeler neticesinde 300 yataklı ek hizmet binası yapılması planlanmıştır.

İlimize hayırlı olsun.