Sayın Valimizden Hastanemiz Çalışanlarına Başarı Belgesi
23 Temmuz 2024

Sayın Valimizden Hastanemiz Çalışanlarına Başarı Belgesi

Hastanemizde görev yapan değerli çalışma arkadaşlarımız; Kardiyoloji Uzmanı Dr. Serkan Serdar, Nöroloji Uzmanı Dr. Fahri Varol, Hemşire Gülenay Demirali, Hemşire Tuğba Köse ve Anestezi Teknikeri Şahin Demir, verilen görevleri ciddiyet ve sorumluluk anlayışı içerisinde mesai mefhumu gözetmeksizin yerine getirme gayreti ile mesai arkadaşlarına örnek teşkil eden özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı Giresun Vali’miz Sayın Mehmet Fatih Serdengeçti tarafından başarı belgesi ile ödüllendirilmiştir.

Başarı belgeleri çalışma arkadaşlarımıza Başhekimimiz Uzm. Dr. Mehmet Korkmaz ve Yönetim ekibimiz tarafından taktim edilmiştir. Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi olarak; başarı belgesi ile ödüllendirilen değerli çalışma arkadaşlarımıza özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür eder, başarılar dileriz.

• bb