ORGAN NAKLİ BÖLGE KOORDİNATÖRLÜĞÜNDEN YOĞUN BAKIMLARIMIZA ZİYARET
02 Eylül 2020

Giresun İl Sağlık Müdürlüğü ve Samsun İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen  “Organ Bağışı Ve Nakli İle İlgili Herşey” konulu panel hastanemiz konferans salonunda 3 Mayıs Perşembe günü saat: 10:30’da gerçekleşti.

Panel sonrasında Samsun Organ ve Doku Nakli Bölge Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Dr. Mehmet Kazak, OMÜ Tıp Fakültesi Anestezi ve Reanimasyon Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Fatma Ülger ve Giresun İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Hasan Hüseyin Aslantürk, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Muhammet Aksu, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Hamit Öztürk ile  hastanemiz yöneticileri ile yoğun bakım ünitelerimizi ziyaret ettiler.

Hastanemizde 2018 yılı ilk 5 ayında gerçekleşen 6 beyin ölümü vakasından 3 donör  bağış gerçekleşmiş, bu 3 donörden ülkemizdeki çeşitli illerden  9 kişiye hayat olmuştu. Samsun Organ ve Doku Nakli Bölge Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Dr. Mehmet Kazak başarılı çalışmalarından dolayı Yoğun bakım çalışanlarımıza teşekkür etti.