Öğretim Üyelerine Teşekkür Belgesi Takdim Edildi
16 Ekim 2020

5-7 Ekim tarihleri arasında GRÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin desteği ile gerçekleşen “Sağlık Hizmetlerinde İletişim-Hasta Çalışan İletişimi” eğitiminde üniversitemiz öğretim görevlileri Dr. Öğr. Üye. Nurullah Çalış ve Dr. Öğr. Üye. Emel Bahadır Yılmaz ‘a hastanemiz başhekimi Doç. Dr. Atilla Çıtlak tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Hastanemiz başhekimliğinde gerçekleşen törene eğitim birim sorumlusu başhekim yardımcısı Uzm. Dr. Ayşegül Torun Göktaş ve eğitim hemşiresi Uzm. Hem. Emine Apaydın katıldı.

Doç. Dr. Atilla Çıtlak “Yeni açılacak hastanemizde hastalarımızla çalışanlarımız arasında daha etkili bir iletişim sağlamak adına gerçekleştirdiğimiz eğitime destek veren eğitimcilerimize ve eğitim birimimize teşekkür ederim. İlerleyen süreçte eğitim faaliyetlerimiz devam edecektir” dedi.

• 01 IMG_7556 kopya.jpg
  • 02 IMG_7560 kopya.jpg