Mesai Dışı Hastane Ziyareti ve Bina Turu
22 Ekim 2020

21.10.2020 tarihinde, 17.30/19.30 saatleri arasında Hastanemizde Verimlilik Yerinde Değerlendirme Rehberi kapsamında "Sağlık Tesisinde Hizmet Sunumunun Değerlendirmesi" ne yönelik Başhekim Doç. Dr. Atilla Çıtlak başkanlığında Başhekim yardımcısı Dr. Öğr. Üye. Fazıl Kulaklı, Başhekim yardımcısı Uzm. Dr.  Ayşegül Torun Göktaş, Başhekim yardımcısı. Dr.  Şevket Gürsoy, Başhekim yardımcısı Dr. Öğr. Üye. Mehmet Ekiz, Başhekim yardımcısı Opr. Dr. Dündar Gürel, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sibel Bayram Turan ve Yardımcıları  Pınar Aydın Akçay ,Gülay Özdemir, Destek Kalite Müdürü Hülya Yılmaz, İdari Mali Hizmetler Müdürü Metin Toraman ve Yardımcıları Nuh Süral, Önder Yümsel, Şahin Özdemir katılımıyla ziyaretler gerçekleştirilmiştir.

• binaturu (10).jpg
  • binaturu (11).jpg