Giresun YEDAM' dan Hastanemize Ziyaret!
26 Ocak 2022

Giresun Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) tarafından hastanemize ziyarette bulunulmuştur.

Ziyaret sonrasında; tütün bağımlılığı, madde bağımlılığı ve alkol bağımlılığının zararları hakkında farkındalık oluşturmak için,

Hastanemiz Sosyal Hizmet Birimi, Giresun Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) ve Giresun Yeşilay Şubesi' nin ortak çalışmasıyla, 19.01.2022 – 20.01.2022 tarihlerinde toplumun sağlık düzeyinin yükseltilmesi amacıyla stant çalışması yapılmıştır.

Hastanemiz sosyal hizmet birimi koordinesinde YEDAM standında, tütün, madde ve alkol bağımlılığının zararlarına, kurtulma yollarına yönelik, YEDAM psikoloğu, sosyal hizmet uzmanı ve Yeşilay şube personelini tarafından  sağlık çalışanlarımıza,  hasta ve hasta yakınlarına broşür ve çeşitli materyallerin de desteğiyle bilgilendirme ve  bilinçlendirme faaliyetinde bulunulmuştur.

Giresun Yeşilay Şubesi, Giresun Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM)' ne katkıları için hastanemiz adına teşekkür ederiz, bu vesile ile tüm vatandaşlarımıza sağlıklı günler dileriz.