Hastanemizde, Yeni Nesil Bilgisayarlı Tomografi Cihazı!
28 Ocak 2022

Hastanemize Sağlık Bakanlığımız tarafından yeni nesil teknolojiye sahip 128 kesitli, Bilgisayarlı Tomografi Cihazı tahsisi gerçekleştirilmiştir.

Konuyla ilgili Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Mehmet EKİZ;

‘’Yaklaşık 10 Milyon TL değerinde 128 kesitli, yeni nesil ve son model Tomografi Cihazı, Sağlık Bakanlığımız tarafından hastanemize tahsis edilmiş olup, değerli Giresunlu vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlamıştır.

Yeni nesil tomografi cihazı özellikle düşük doz radyasyon uygulama özelliği ile hastalarımızın daha az radyasyona maruz kalarak, daha hızlı teşhis koyulup, tedavi olmalarına olanak sağlayacağını belirtti, ayrıca;

Giresun halkı her şeyin en iyisini hakkediyor, böylesine önemli bir cihazın İlimize ve Hastanemize tahsisi bizleri fevkalade memnun etti, Bakanlığımıza ve emeği geçen herkese Hastanemiz ve Giresun halkı adına teşekkür ederim.’’ dedi.

• Manşett.jpg
  • eskii.jpg