Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Doç. Dr. Avni Uygar SEYHAN Hastanemizi Ziyaret Etti!
30 Ocak 2022

Bir dizi açılış ve ziyaret programı kapsamında şehrimize gelen, Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Sn. Doç. Dr. Avni Uygar SEYHAN, hastanemizi ziyaret etti ve incelemelerde bulundu.
Ziyarette;
Kamu Hastaneleri Genel Müdürümüz Sn. Doç. Dr. Avni Uygar SEYHAN beye, Giresun İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Muhammet BULUT, Destek Hizmetleri Başkanımız Mehmet ŞAHİN, Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Mehmet EKİZ ve hastane yönetimimiz eşlik etti.
Ziyaret sonrası, Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Mehmet EKİZ;
" Bir dizi açılış ve ziyaret programı kapsamında şehrimize gelen, Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Sn. Doç. Dr. Avni Uygar SEYHAN beyi hastanemizde ağırlamak bizi son derece memnun etmiştir, nazik ziyaretleri ve destekleri için kendilerine hastanemiz adına teşekkür ederim." dedi.