12-18 Mayıs Hemşireler haftası ve 12 Mayıs Hemşireler Günü Kutlu Olsun
13 Mayıs 2022

12-18 Mayıs Hemşireler haftası ve 12 Mayıs Hemşireler Günü hastanemizde coşku ile kutlandı.

Normalleşme sürecine girdiğimiz bugünlerde Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ekiz, hastanemiz yöneticileri ve çalışma arkadaşlarımızın yoğun katılımıyla, 10-12 Mayıs Hemşireler haftası ve 12 Mayıs Hemşireler Günü hastanemiz konferans salonunda düzenlenen program ile kutlandı.

Öncelikle Pandemi sürecinde kaybetmiş olduğumuz Pandemi Şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunulmuş ardından İstiklal Marşımız okunmuştur. Sonrasında günün anlam ve önemine binayen Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ekiz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Nüveyde Baysal, İdari ve Mali İşler Müdürü Önder Yümsel,  Pandemi kahramanları hemşirelerimiz ve hizmette en eski ve en yeni hemşire arkadaşımız konuşma yapmıştır.

Ayrıca; yirmi beş yıl ve üzerinde hizmet yılı bulunan çalışma arkadaşlarımıza, hastanemiz yönetimi tarafından teşekkür belgesi verilmiştir.

Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi ailesi olarak; Başta kendi çalışma arkadaşlarımız olmak üzere, tüm Hemşirelerin 10-12 Mayıs Hemşireler haftası ve 12 Mayıs Hemşireler Günü’nü kutlarız.