İl Sağlık Müdürümüzden Hastanemize Ziyaret!
15 Ağustos 2022

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Muhammet Bulut hastanemizi ziyaret etti.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olan Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Muhammet Bulut, Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ekiz ile birlikte hastanemiz Üroloji Kliniğinde ameliyat olan üç aylık bir bebek hastamıza da ziyarette bulundular, küçük yavrumuzun ailesine geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Muhammet Bulut ve Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ekiz Başarılı operasyonu gerçekleştiren Üroloji Uzmanı Op. Dr. Burhan Özdemir ve tüm ekibi tebrik ederek başarılar dilediler.

Daha sonra İl Sağlık Müdürümüz ve Başhekimimiz hastanemizi gezip yapılan çalışmaları yerinde inceleyip, yapılması planlanan çalışmalar için istişarelerde bulundular, ayrıca incelemeler esnasında tedavi için hastanemize başvuran hastalarımıza geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Muhammet Bulut’ a nazik ziyaretlerinden dolayı, Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi ailesi olarak teşekkür ederiz.