5. SAD (Sterilizasyon Ameliyathane Dezenfeksiyon) Kongresi’nde Hastanemiz Temsil Edildi!
04 Kasım 2022

DAS (Dezenfeksiyon Antisepsi Sterilizasyon) Derneği tarafından düzenlenen, 5.SAD (Sterilizasyon Ameliyathane Dezenfeksiyon) Kongresi’ nde hastanemiz, hemşirelerimiz Ender PİR, Neslihan ÖZDEMİR ÖZEN, Keziban GÖKMEN tarafından hazırlamış olan "Sterilizasyonda Parametrik Validasyon ve Parametrik Ürün Tesliminin Maliyet Avantaj Değerlendirmesi" başlıklı poster çalışması ile temsil edilmiştir. Kongre hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Kongrede hastanemizi temsil eden çalışma arkadaşlarımızı, Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi ailesi olarak tebrik ediyoruz.

• hemşireler.jpg
  • POSTER 2022_page-0001.jpg