2022 Yılımız!
04 Ocak 2023

     Kurulduğu günden bugüne vatandaşlarımıza sağlık alanında kaliteli hizmet sunan ve bu hizmet kalitesini her geçen gün arttırmaya yönelik girişimlerde bulunan Giresun’ un en eski ve köklü hastanesi olan, Giresun  Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanemiz 21. yüzyılın getirdiği sistem ve yönetim anlayışını uygulayan; daha kaliteli hizmet, daha memnun hasta, daha mutlu sağlık çalışanına ulaşma hedefiyle hizmet vermeye devam etmektedir.

     Geride bıraktığımız 2022 yılı içerisinde hastanemizde; 213473 vatandaşımıza poliklinik hizmeti, 6742 vatandaşımıza yataklı servislerimizde tedavi hizmeti, 145630 vatandaşımıza acil servisimizde muayene hizmeti olmak üzere yaklaşık 366 bin vatandaşımıza sağlık hizmeti sunulmuştur.  Ayrıca 2022 yılında hastanemizde 7185 ağır, orta ve hafif düzeyde ameliyat da gerçekleştirilmiştir. Bu süreçte emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür ederiz.

     Vatandaşlarımıza son teknoloji ile kaliteli sağlık hizmeti sunulabilmesi adına 2022 yılında hastanemize; 128 kesit bilgisayarlı tomografi cihazı, fleksibl üreterorenoskopi cihazı üroloji, holmium yag lazer, tur cihazı üroloji, endovizyon sistemi üst düzey – artroskopi, c kollu radyografi cihazı dijital taşınabilir – skopi, neodymıum / ndyag lazer, görme alanı cihazı, göz poliklinik cihazları, ultrasonografi cihazı başta olmak üzere yaklaşık 20 milyon lira değerinde tıbbi cihaz temin edilmiştir. Bu yatırımların ilimize ve hastanemize kazandırılmasında emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

     Tüm hemşerilerimize sağlıklı günler dileriz…                                                                             

 

       Dr. Öğr. Üyesi Mehmet EKİZ

                    Başhekim



  • 2022 Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi.jpg