İl Sağlık Müdürümüzden Hastanemize Ziyaret!
11 Temmuz 2023

İl Sağlık Müdürümüzden Hastanemize Ziyaret!

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Muhammet Bulut, Destek Hizmetleri Başkanı Mehmet Şahin ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Bekir Bulut hastanemizi ziyaret etti.

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Muhammet Bulut, Destek Hizmetleri Başkanımız Mehmet Şahin ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Bekir Bulut, Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ekiz ve hastanemiz yöneticileri ile birlikte hastanemiz birimlerini ve servislerini ziyaret ettiler. Tedavi gören hastalarımıza ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundular, çalışma arkadaşlarımıza kolaylıklar dilediler.

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Muhammet Bulut, Destek Hizmetleri Başkanı Mehmet Şahin ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Bekir Bulut’ a nazik ziyaretleri için, Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi ailesi olarak teşekkür ederiz.

• mmanşet.jpg